Novinky a změny 2023

02.01.2023 18:48

Ahoj lidi.

Zdravím všechny v novém roce 2023. Doufám, že jste do něj vkročili s teplem v duši a nadějí v srdci. Protože otočí-li se kyvadlo dějin od věcí neutěšených, může směřovat jedině k lepší budoucnosti. A aby se otočilo co nejdříve, je třeba pochopit, co pod vnějším tlakem pochopeno být má, a podle tohoto pochopení uskutečňovat své další myšlenky, pocity i reálné vstupy do hmotného světa. Protože v našem světě se zhmotňuje pouze to, čemu věnujeme váhu své pozornosti a svých pocitů: dobrých či špatných. Volba je vždy na nás.

A nyní k ohlášeným změnám:

Tento rok plánuji v Praze pouze 3 jednodenní semináře s fyzickou účastí, a to soboty 25.3., 29.7. a 25.11. - témata seminářů budou ohlášena cca 2 měsíce dopředu.

V měsících mimo fyzické semináře (tedy v lednu, únoru, dubnu, květnu, červnu, srpnu, září, říjnu a prosinci) budu každý poslední pátek v měsíci od 20:00 pořádat online setkání na platformě Zoom, kdy budu mluvit na týden předem oznámené téma spolu s následnou možností se ptát a diskutovat. Podle situace může být i krátká meditace.  Dispozice k účasti na všech akcích budou součástí oznamovacího mailu, a rovněž se je dozvíte na mé webové stránce www.milarejlkova.cz a též na mém  FB .

Též vzhledem k situaci měním od začátku roku 2023 ceník služeb: 

Platba za individuální sezení je nyní 700,- Kč za hodinu, účast na fyzickém semináři je za 2000,- Kč. Nahrávka semináře mladší než 2 roky stojí 1500,- Kč, semináře staršího data je možné získat za 800,- Kč. Platba za účast na pátečním online setkání je 200,- Kč (40 minut).

Místo a čas fyzických seminářů v Praze se nemění - viz www.milarejlkova.cz/akce.

 

Všem Vám přeji do nového roku vše dobré, a těším se na fyzické/online setkání.

 

Srdečně zdraví

                               Míla Rejlková