Vyšší smysl konfliktů ve vývoji - online Zoom setkání pátek 28.4. 20:00

15.04.2023 21:31

Řekne-li se konflikt, už samo toto slovo je vnímáno s negativním podtextem něčeho zlého a ničivého. Konflikt je pro některé lidi to, čeho se obávají, a pro další lidi může konflikt sloužit jako nástroj, jak si nad svými bližními budovat dominanci. Ale musí to tak být vždy? Přihlédneme-li ke skutečnosti, že jakýkoliv životní princip má svoji pozitivní podobu, jaká je vlastně pozitivní podoba konfliktu? Obzvlášť v dnešní době, která je konflikty přímo prosycená, se vyplatí znát souvislosti a vědět, jak využít potenciál tohoto fenoménu nikoli negativně, ale tvořivě: „ve prospěch Celku a všech zúčastněných“.

 

Budete-li mít zájem se přidat, pošlete prosím odpověď na tento e-mail nebo sms na číslo 776318953, kde uvedete své jméno a e-mailovou adresu.

Na účet 164049660/0600 prosím uhraďte částku 280,-Kč a do poznámky napište svůj e-mail.

Po obdržení platby vám mailem pošlu připojovací odkaz, na který v pátek 28.4. ve 20:00 kliknete a budete připojeni do komunikace. (Samozřejmě k tomu potřebujete mít funkční internetové připojení.) Sledování je možné přímo přes váš internetový prohlížeč, program Zoom mít stažený nemusíte.

Aplikace Zoom umožňuje sledovat setkání jak přes počítač, tak přes mobil.

 

Komunikace bude hlasová i obrazová, na své straně můžete ale kameru vypnout, nechcete-li být viděni.  Rovněž komunikace hlasová je z vaší strany naprosto dobrovolná, můžete klidně jen poslouchat.

Budete-li chtít se aktivně zúčastnit diskuse, tak byste byli slyšet, potřebujete mikrofon, a pro lepší poslech i sluchátka. S mobilem v tomto není problém a notebooky mají většinou mikrofon vestavěný. Budete-li používat klasický počítač, tak pokud už něco nemáte, pořiďte si nějaký headset (sluchátka s mikrofonem).

 

Těším se na vás!

 

Srdečně zdraví Míla Rejlková